appweigh érzékelő gyik

gyakran ismételt kérdések

Mit tartalmaz a megvásárolt AppWeigh érzékelő?

A doboz tartalmaz egy Appweigh Bluetooth érzékelőt elemmel és a légvezetékhez csatlakoztatható szerelvénnyel. Beépítve az érzékelő ezután továbbítja a súlyinformációit az AppWeigh alkalmazásnak, ahol megtekintheti a súlyt bármely Bluetooth-kompatibilis intelligens eszközön (telefon, tablet).

Szükségem van egy telepítő rendszer megvásárlására is?

Az AppWeigh érzékelőhöz jár egy légvezeték szerelvény, aminek méretét a vásárláskor kell megadnia. Nagyobb távolság esetén előnyös lehet további légvezeték beszerzése, hogy a szerelvény oldalára vagy elejére lehessen felszerelni az érzékelőt a jobb jelszint.

Mennyibe kerül az AppWeigh alkalmazása?

Az App Weigh alkalmazás ingyenesen letölthető és használható, és együttműködik az AppWeigh Bluetooth-kompatibilis mérőérzékelőkkell. Az Apple App Store és a Google Play áruházban letölthető.

Az AppWeigh alkalmazás telefonon vagy tableten működik?

Az alkalmazás minden olyan okostelefonon vagy tableten (Apple iOS, Droid, stb.) Fog működni, amely Bluetooth képes.

Milyen hardvert kell telepítenem a teherautóra vagy a pótkocsira, hogy láthassam a súlyt telefonon vagy tableten?

Csak az AppWeigh érzékelőt kell telepíteni. Az ingyenes alkalmazás ezután megkapja a súlyinformációt az érzékelőtől, amely a megfigyelt tengelycsoport légrugójához van csatlakoztatva.

Hogyan telepíthetem az AppWeigh szenzort?

Az App Weigh érzékelő gyorsan beszerelhető azáltal, hogy csatlakoztatjuk a mellékelt szerelvényt a légrugó levegőcsövhéz. Mivel saját belső akkumulátora táplálja, nem igényel elektromos vezetéket. Valójában olyan egyszerű telepítés, hogy ügyfeleink néhány percen belül maguk is felszerelhetik.

Hány AppWeigh érzékelőt kell telepítenem?

Minden egyes megfigyelt tengelycsoport szintező szelepéhez egy érzékelőre van szükség. A legtöbb tengelycsoport általában csak egy szintezőszelepet tartalmaz, így a legtöbb traktor / pótkocsi szerelvény két érzékelőt igényel (az egyik a traktor hajtótengelyére és egy a pótkocsi csoporttengelyére). 

Mi az AppWeigh Bluetooth kompatibilis érzékelő?

A közvetlen látóvonal 30 méter felett lehet. Azonban számos tényező befolyásolhatja a tartományt, beleértve az egyéni fogadó telefont vagy táblagépet, valamint a fizikai akadályokat a mérőérzékelő és az alkalmazott okostelefon / tablet között. A tartomány növeléséhez telepítse a mérőérzékelőt a teherautó / pótkocsi alól légvezetékkel külső, látható helyre, (az érzékelőt a közelebbi helyzetbe hozza a felhasználóhoz).

Az AppWeigh rendszer mennyire pontos?

Az AppWeigh mérleg a legújabb szenzor technológiát alkalmazza, hogy minden egyes megfigyelt tengelycsoportnál 80 kg-on belüli pontosságot biztosít . (Fontos, hogy a szerelvény egy sík felületen parkoljon le a fék nélkül mind a kalibrálás, mind pedig a súly ellenőrzése közben, hogy biztosítsa a pontosságot.)

Szükséges mást is telepítenem?

Nem – csak az AppWeigh érzékelőt kell telepítenie. A teherautó és / vagy a pótkocsi súlyára vonatkozó “mérleg” az okostelefonra / táblagépére letöltött alkalmazásban fog megjelenni. A teherautó és / vagy pótkocsi súlyát ezután a telefonon / táblagépen tekintjük meg, és az egyes tengelycsoportokat, valamint a bruttó és a számított nettó súlyt mutatja.

Meddig tart az érzékelő akkumulátora?

A mérlegérzékelő akkumulátor-élettartama részben attól függ, hogy milyen gyakran használják az eszközt. Feltételezve, hogy a teherautó / pótkocsi állandó használatban van, akkor várható élettartam 1-2 év.

Ki lehet cserélni az akkumulátort?

IGEN. Az akkumulátor könnyen kicserélhető az érzékelő burkolatának kupakjának kicsavarásával. Az akkumulátorok olcsóak és online megvásárolhatók.

Hogyan kalibrálhatom a mérleget?

A kalibrálása során egyszerűen beírja a tengelycsoport súlyát az alkalmazásba mind az üres, mind pedig a teljes terhelés után. A pontos kalibrálás biztosítása érdekében a legjobb, ha hitelesített síkágyas hídmérlegen állítjuk az eszközt.

Milyen gyakran kell újrakalibrálni?

A kalibrálási folyamat egyszeri folyamat. Azonban ajánlott, hogy az AppWeigh rendszer pontosságát évente egyszer vagy kétszer hitelesített hídmérlegen ellenőrizze, illetve bármilyen nagyobb karbantartás vagy javítás után érdemes újra kalibrálni. 

Mi van akkor, ha több okos eszközt használok? További okos készülékeken is el tudom érni az adatokat?

IGEN! Minden súlyadat a „felhő” -be kerül, és bármikor hozzáférhető a felhasználó fiókján keresztül.

A vontatott tengelyeim rugós felfüggesztésűek - Hogyan figyelhetem meg a kormányzott tengelyeket?

Az AppWeigh alkalmazás a hajtott tengelyekre telepített AppWeigh érzékelőtől származó adatok alapján kiszámított súlyt mutat a kormányzott tengelyekre. Ez a számítás nagyon közeli súlyt biztosít a legtöbb helyzetben..

Még nem telepítettem a szenzort, de korábban már volt telepítve a készülékem. Amikor ma megnyitottam az alkalmazást (érzékelő mellett), nem csatlakozott. Újra kell párosítanom vagy telepítenem az alkalmazást?

Nem. Az első párosítás után az érzékelő visszatér az „alvó üzemmódba”, amíg nyomás nem kapcsolódik hozzá. Ha szeretné ellenőrizni, hogy az érzékelője még párosítva van-e a telepítés előtt, akkor bármikor felébresztheti, ha az érzékelőt 30 másodpercig eltávolítja, majd visszahelyezi. Ezt követően az alkalmazásnak legalább két percig láthatónak kell lennie az alvó üzemmódból való visszatérés előtt.

Súlyadatokkal szolgál rugós felfüggesztés esetén?

Nem. Az AppWeigh érzékelőnek és az alkalmazásnak szüksége van a légnyomásra, hogy megkapja a szükséges tömegadatokat. Fejlesztés alatt van egy mechanikus rugózásra alkalmas érzékelő, mely a későbbiekben elérhető lesz.

Már van egy másik teherautóra vagy a pórkocsira telepített rendszerem, de a Bluetooth nincs rajta engedélyezve. Hozzá tudom adni a meglévő rendszerhez az AppWeigh-t, hogy adatokkal szolgáljon nekem az okostelefonomon vagy tabletemen?

IGEN! Az AppWeigh mérőérzékelőt bármilyen meglévő légrugózási mérleghez hozzáadhatja, ha egyszerűen csak a már megfigyelt tengelycsoport ugyanazon a légrendszerét kapcsolja össze. Ez nagyon gyors és költséghatékony frissítést tesz lehetővé bármilyen fedélzeti mérleghez.